Na afty i bolest v krku pomůže ochranný ústní sprej

ochranný ústní sprej

Ústní spreje jsou oblíbenými pomocníky při nachlazení a bolestech v krku. Věděli jste však, že se některé z nich dají používat i na paradentózu, afty či záněty v dutině ústní? Mají totiž obecně protivirové, protiplísňové a antibakteriální účinky.

Samozřejmě to neplatí pro každý ochranný ústní sprej. Některé jsou opravdu určené jen na bolesti v krku. Když už ale budete do nějakého investovat, radíme koupit raději ten univerzální, doma se vám určitě neztratí.

Viraloe – ochranný ústní sprej s přírodním složením

Příkladem takového přípravku je Viraloe – ochranný ústní sprej pro paradentózu, afty, bolesti v krku, kašel, záněty, afty a nachlazení. Dá se používat nejen při akutních problémech, ale také jako prevence. Pokud cítíte, že se vám tvoří aft, nebo máte divný pocit v krku, jako by se mělo dostavit nachlazení, na nic nečekejte a začněte ho aplikovat. Kolikrát pomůže podchytit problém ještě v zárodku, takže se ani nestačí rozjet naplno.

Přípravek Viraloe má čistě přírodní složení. Najdete v něm včelí tmel považovaný za přírodní antibiotikum, výtažek z grapefruitových jadérek, jenž je přírodním antiseptikem. Šťáva z aloe je vynikající při kandidóze, oparech a aftech. Javorový sirup je přírodním sladidlem. Echinacea osvěžuje dech příjemnou bylinnou vůní, jitrocel je proti kašli, tymián desinfikuje, borovice uvolňuje dýchací cesty, eukalyptus léčí nachlazení, šalvěj je proti krvácení dásní. A přesně tento koktejl přírody v přípravku Viraloe najdete.

Koupíte ho online

Přípravek Viraloe koupíte v obchodě 001shop.cz, který prodává řadu podobných přírodních doplňků stravy a přípravků pro lepší zdraví. Viraloe se užívá čtyřikrát denně, pokaždé je třeba si 2-3krát stříknout do úst, ideálně přímo na místo, kde se vyskytuje problém, tedy do krku, na aft apod. Před použitím je doporučováno lahvičku vždy protřepat, aby se jednotlivé složky promísily.